Entrades

Campanya en defensa del col·lectiu LGTBI

El passat dilluns 27 de març vam presentar una campanya municipal en defensa de les persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals tot posant en circulació un autobús que no genera discriminació per demostrar que la nostra és una ciutat igualitària. Ho podeu llegir al meu blog.

Programa Al dia LLobregat d’ETV sobre la jornada La reforma horària

El programa Al dia LLobregat d’ETV ha emès una informació sobre la jornada La reforma horària: una oportunitat per a la igualtat que vam celebrar el dia 21 de març a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. En el vídeo parlo sobre la necessitat de canviar els horaris de les jornades de treball per compatibilitzar-los amb els familiars.
Del minut 6:47 al 8:43

TV3 es fa ressò de la campanya “Sant Boi és diversa”

El Telenotícies Comarques de TV3 del dilluns 27 de març ha recollit la presentació de la campanya municipal “Sant Boi és diversa”. Una iniciativa que vol sensibilitzar sobre el col·lectiu de persones LGTBI (gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals) a la ciutat i que vol demostrar que Sant Boi no és una ciutat binària basada en la dicotomia de dos sexes.

39è Cros del Llor

El passat diumenge 26 de març també vam assistit al 39è Cros del Llor. Un èxit de participació amb una finalitat solidaria: la donació de sang, el càncer infantil i la cooperació d’Oxfam. Felicitats per la iniciativa.

Fiesta Unión Extremeña

El domingo 26 de marzo felicitamos a la Unión Extremeña de Sant Boi por organizar un encuentro en la Plaza de la Agricultura. Música, danza, migas populares y un buen rato entre buena gente.

Aniversario centenaria

El pasado sábado 25 de marzo felicitamos a Pilar en su centenario. Una fiesta magnífica, en la que Pilar ha podido celebrar su cumpleaños rodeada de toda su familia y de un regalo muy especial de sus nietos: un grupo de jotas de Teruel, tierra en la que nació. Felicidades Pilar.

V Edició dels Premis Coreogràfics Sant Boi

El passat 25 de març vam participar de la V Edició dels Premis Coreogràfics Sant Boi. Dissabte 25 i diumenge 26 vam tenir Massallera plena de joves artistes, estudiants de dansa de tota Catalunya, participant d’un espai d’intercanvi i de promoció de la Cultura a través de la Dansa. Gràcies a la Loida Grau i a la Jove Companyia de Dansa per organitzar-ho. Un èxit de participació.

Xarxa de municipis vam treballar plegats contra la tracta i l’explotació sexual de dones, nenes i nens

El passat divendres 24 de març, Ajuntaments membres de la Xarxa de municipis vam treballar plegats contra la tracta i l’explotació sexual de dones, nenes i nens, que lidera Sant Boi i amb representants del Moviment Democràtic de Dones. Es crea la comissió que ha de definir el contingut i la campanya de la Iniciativa legislativa popular (ILP) que ha d’arribar al Parlament.

Condemna de l’atemptat a Londres

Una vegada més hem de condemnar la violència i la barbàrie d’un acte terrorista. Vull expressar el rebuig per l’atac que va tenir lloc a Londres el dimecres 22 de març i expressar la meva solidaritat amb les famílies i víctimes de l’atemptat on van morir tres persones i moltes altres van resultar ferides.

Des d’aquí vull mostrar el meu ferm desacord amb qualsevol tipus de violència i deixar palès el meu suport a la defensa de la convivència i la pau.

Roda de premsa sobre l’elecció de la seu per a la final de la Copa del Rey de rugbi

Els serveis informatius de TV3 i del canal 3/24 s’han fet ressò del malestar de l’Ajuntament i la Unió Esportiva Santboiana per la decisió presa per la Federación Española de Rugby de jugar el partit de la final de la Copa de Rey a Valladolid.
Ara toca estar al costat de l’equip i donar-li tot el suport en aquest partit tan important.

 

 

 

Events

Visita Club Taekwon-do yong-gi

Alcaldia als Barris. Barri Centre

Dintre del marc de l’Alcaldia als Barris:

· 9:30-11h Café i visites comerços

 

 

Reunió extraordinària i conjunta del Consell Rector i la Comissió Permanent del Consorci de Salut i Social de Catalunya

Reunió extraordinària i conjunta del Consell Rector i la Comissió Permanent del CSC

Salut pública

Reunió amb la regidora de Salut pública i Tinença responsable i benestar dels animals

Coordinació general

Reunió amb el Coordinador General