,

Programa Al dia LLobregat d'ETV sobre la jornada La reforma horària

El programa Al dia LLobregat d'ETV ha emès una informació sobre la jornada La reforma horària: una oportunitat per a la igualtat que vam celebrar el dia 21 de març a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer. En el vídeo parlo sobre la necessitat de canviar els horaris de les jornades de treball per compatibilitzar-los amb els familiars.
, ,

TV3 es fa ressò de la campanya "Sant Boi és diversa"

El Telenotícies Comarques de TV3 del dilluns 27 de març ha recollit la presentació de la campanya municipal "Sant Boi és diversa". Una iniciativa que vol sensibilitzar sobre el col·lectiu de persones LGTBI (gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i intersexuals) a la ciutat i que vol demostrar que Sant Boi no és una ciutat binària basada en la dicotomia de dos sexes.
,

Roda de premsa sobre l'elecció de la seu per a la final de la Copa del Rey de rugbi

Els serveis informatius de TV3 i del canal 3/24 s'han fet ressò del malestar de l'Ajuntament i la Unió Esportiva Santboiana per la decisió presa per la Federación Española de Rugby de jugar el partit de la final de la Copa de Rey a Valladolid. Ara toca estar al costat de l'equip i donar-li tot el suport en aquest partit tan important. En aquest enllaç podeu veure la informació.