ETV es fa ressó de la concentració de protesta a Sant Boi contra la falta del resposta del Govern central a les violències masclistes

ETV ha informat de tancada simbòlica a la Sala de Plens, el passat dimarts a la tarda, en senyal de protesta per la manca de recursos contra les violències masclistes. Vaig tenir l'oportunitat de poder explicar que les dones no moren, les dones són assassinades, i demanar de forma urgent un Pacte d'Estat contra la violència masclista i que es destinin en els Pressupostos Generals de l'Estat els recursos necessaris per eradicar-la.

El Ministeri de Foment ha d'obrir els accessos a la C-245, si no continuen les obres

Durant la meva intervenció a la sessió del Fòrum Empresarial del Llobregat vaig recordar el compromís assolit amb Ministeri de Foment de reobrir els accessos a Sant Boi, a partir del dia 30 de juny, en cas que no es puguin continuar immediatament les obres de la variant de la C-245. El diari El Punt Avui s'en fa ressò.

Recull declaracions al programa Al Dia Llobregat d'ETV

El programa Al Dia Llobregat d'ETV recull unes declaracions meves sobre la trobada que vaig tenir amb altres alcaldesses de la comarca per tractar polítiques de gènere (al minut 3:20) i sobre el trasllat de la Botida Aliments Solidaris a un local més ampli i amb més prestacions (al minut 22:40).