Renda Garantida Ciutadana, una prioritat

El dilluns 19 de febrer vaig recollir el certificat que la Comissió…

El premi és vostre!

El diumenge 18 de febrer farem una festa per celebrar que som la ciutat més sostenible de l'Estat. La places de Catalunya i de l'Ajuntament s'ompliran d'activitats per demostrar que tenim molts bons motius per estar contents.

Nous projectes per a Camps Blancs

La setmana passada, durant la meva estada a Camps Blancs en el marc del projecte l'Alcaldia als Barris, vaig tenir l'oportunitat de trobar-me amb veïns i veïnes implicades en diferents projectes per a la millora de l'espai públic i social d'aquest barri de Sant Boi. Em vull referir especialment a l'assemblea que vam tenir dijous per explicar un conjunt d'accions i millores que són fruit de les demandes, converses i aportacions dels veïns, les veïnes, les entitats i els agents socials de Camps Blancs.

Un premi a l'esforç col·lectiu

El 18 de gener vaig tenir l’honor de recollir en nom de la meva ciutat, amb les emocions a flor de pell, el premi que identifica Sant Boi com el municipi més sostenible de l’Estat espanyol. Després de l’impacte que la notícia va tenir als mitjans de comunicació, m’agradaria destacar que aquest és un premi col·lectiu. Sense l’esforç i el compromís de totes i tots vosaltres amb Sant Boi, no hauria estat possible.