,

Tots els colors de la diversitat sexual

El dilluns 27 de març hem presentat en roda de premsa la campanya "Sant Boi es diversa" tot posant en circulació un autobús de la línia SB1 contra l'homofòbia. Un autobús que no genera odi ni tampoc discriminació, que vol demostrar que la nostra és una ciutat igualitària i allunyada de qualsevol dicotomia sexual, racista o d'una altra mena.
,

Condemna de l'atemptat a Londres

Una vegada més hem de condemnar la violència i la barbàrie d'un acte terrorista. Vull expressar el rebuig per l'atac que va tenir lloc a Londres el dimecres 22 de març i expressar la meva solidaritat amb les famílies i víctimes de l'atemptat on van morir tres persones i moltes altres van resultar ferides. Des d'aquí vull mostrar el meu ferm desacord amb qualsevol tipus de violència i deixar palès el meu suport a la defensa de la convivència i la pau.
,

Sant Boi, nova seu de la Gasol Foundation

Avui l'Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb la Gasol Foundation per tenir la seu a la ciutat i treballar plegats per promoure la qualitat de vida i els hàbits saludables dels nens i les nenes i lluitar contra la obesitat infantil.
,

Carxofada i Mes de la Carxofa de Sant Boi

Divendres 10 de març vam presentar als mitjans de comunicació la18a Carxofada de Sant Boi. Una festa de ciutat que tindrà lloc el dia 2 d'abril i que clourà tot un mes de març dedicat a aquest producte. Aquests dies restaurants i bars de la ciutat tenen la carxofa com a estrella a les tapes i els menús. A més, els caps de setmana hi ha visites programades per anar als camps de carxofes de Sant Boi.