Condol per l'atemptat de Manchester

Vull expressar el meu condol per les víctimes de l'atemptat que ha tingut lloc la passada nit a Manchester. Una acció terrorista que ha suposat la mort de 22 persones, nens i nenes i adolescents, i desenes de persones ferides.

L'estratègia DUSI, una gran empenta per enfortir el futur de la ciutat

Sant Boi ha rebut la bona notícia que disposarà de 8 milions d'euros de fons europeus per haver estat seleccionada dins de la convocatòria d'Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (DUSI) per desenvolupar estratègies de ciutat. A Catalunya, de 15 ciutat que es van presentar-se a les ajudes només han estat seleccionades Sant Boi i Sabadell.

Millorar l'espai públic des de la proximitat

El Far publica el meu article d'opinió Millorar l'espai públic des de la proximitat, on dic que la millora de l'espai públic és un repte clau per a la convivència i l'economia de les nostres cutats. La millora de l'espai públic és un dels reptes més importants que tenim avui dia a les nostres ciutats. Un repte clau per a la convivència, el desenvolupament econòmic i la vida quotidiana.

Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia

El 17 de maig és el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia en commemoració al dia en què l'Organització Mundial de la Salut va retirar l'homosexualitat de la seva llista de malalties mentals. D'aquesta manera es posava fi a una de les moltes discriminacions que encara pateix el col·lectiu de persones LGTBI.