Junts a la final de la Copa del Rei de Rugbi

La Unió Esportiva Santboiana juga el diumenge 30 d'abril la final de la Copa del Rei contra el Silverstorm El Salvador a l'estadi José Zorrilla de Valladolid.

Marianao Té Cor

Aquest matí hem celebrat un acte públic per ratificar l’acord del projecte comunitari ‘Marianao Té Cor’ i sumar-hi noves entitats de la ciutat mitjançant un conveni. L’acte ha comptat amb una àmplia representació institucional. Ens han acompanyat la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; i el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà.

Declaracions en el marc del Dia Mundial de la Salut

La prevenció i tractament de la depressió han estat els temes abordats a la jornada commemorativa del Dia Mundial de la Salut que ha tingut lloc el dimecres 5 d'abril a Can Massallera.

L’eficiència energètica, motor econòmic

Sant Boi manté des de fa temps un ferm compromís amb les polítiques d’eficiència energètica i lluita contra el canvi climàtic. Hi apostem perquè creiem en la necessitat de respectar el medi ambient i treballar per la sostenibilitat futura de la nostra ciutat i del nostre entorn.