Dia Mundial contra la Tracta de Persones

Avui 30 de juliol commemorem el Dia Mundial contra la Tracta de Persones sota el lema "Assisteix i protegeix les víctimes de la tracta". Amb aquest motiu vull aprofitar per possar en valor la tasca impulsada per la Xarxa de Municipis Catalans Lliures de Tracta, que Sant Boi precideix, per combatre l'explotació de dones i nenes de què es nodreix el negoci de la prostitució.

Obres C-245. Carta al ministre de Foment

https://youtu.be/2WceX_kkNno?list=PLDkKWqH9dPkA6COhVd4pQahEU…

La Renda Garantida de Ciutadania, un nou dret

Aquest dimecres, 12 de juliol, va ser un dia molt important per a aquest pais: el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat La Llei de la Renda Garantida de Ciutadania. S'ha aconseguit un nou dret subjectiu gràcies a una Iniciativa Legislativa Popular en la qual vam participar molta gent l'any 2013 per recollir més de 121.000 signatures.

L'esport com a servei públic

L‘esport i l’activitat física són eines educatives de primer nivell. La seva pràctica transmet des de les edats més tempranes valors com el sentit de la responsabilitat, l’autoestima, l’autocontrol, l’esforç, la constància, la disciplina, l’esperit d’equip, la cura del cos, la higiene o el joc net.