Compartim, decidim i fem millores a l’espai públic

Aquest mes de març hem posat en marxa el procés del Pressupost Participatiu. Els ciutadans i les ciutadanes teniu ja la possibilitat de fer propostes per millorar l’espai públic dels vostres barris.

Per participar i votar:

www.participa.santboi.cat

APP santboiparticipa

 

Més endavant també podreu votar per escollir les actuacions que es duran a terme.

 

 

Hi destinarem 500.000 euros, una quantitat prou important del Pressupost Municipal 2017. Amb aquests fons i amb el coneixement -sempre des de la proximitat- de les vostres opinions i prioritats millorarem carrers, places, jardins i espais naturals de Sant Boi.

 

 

Com sabeu, la millora de l’espai públic i de la neteja és una de les grans prioritats del govern municipal. L’any passat vam començar amb una actuació intensiva per renovar integralment la recollida selectiva de residus i enguany tenim previstes inversions en maquinària de neteja, reparació de voreres i millora de les àrees de joc infantils, entre altres.

Amb la iniciativa del Pressupost Participatiu volem vincular les millores del nostre l’espai públic a les necessitats reals dels veïns i les veïnes de Sant Boi en la seva vida quotidiana i avancem en un nou model de participació obert a tothom, més fàcil, més útil i amb impacte que hem batejat amb el nom de ‘ParticiPASSIÓ’.

 

Més informació:

Viure Sant Boi (pàgines 12 i 13)