Benvolgut mes de maig

La campanya Som Primavera! celebra l’arribada del bon temps i alhora ens esperona a seguir avançant tots i totes plegats per deixar enrere l’hivern de la crisi i fer de Sant Boi, cada dia més, la ciutat acollidora, cuidadora i plena d’oportunitats que volem.

Aquest mes de maig és bon moment per refermar aquest compromís. És el compromís dels comerciants i restauradors que apadrinen i tenen cura de les jardineres de fusta que ja embelleixen alguns dels principals eixos comercials de la ciutat. O el de les persones que estan plantant a les seves finestres i balcons les llavors que aquests mateixos comerços i restaurants han distribuït de manera gratuïta. Una nota de color i optimisme que troba continuïtat en l’ornamentació floral que l’Ajuntament està instal·lant a diferents places i a les rotondes d’entrada a la ciutat, i que se suma als treballs de manteniment i les diverses intervencions de millora que s’estan portant a terme perquè el nostre espai públic sigui cada cop més net, amable, accessible, saludable i sostenible.

El mateix espai públic que, aquest any sí!, es prepara per acollir a partir del 19 de maig la Festa Major. Una notícia que ens omple d’esperança i que ve a dir-nos que la reactivació de la nostra ciutat va per bon camí. La programació s’escamparà per tots els barris del municipi i comptarà amb les mesures sanitàries i els controls d’aforament que la situació encara fa necessaris. Des d’aquí faig una crida a gaudir de l’esperit lúdic de la nostra Festa amb civisme i responsabilitat. I també des d’aquí vull agrair l’esforç de totes les persones, col·lectius i entitats ciutadanes que faran possible que la Festa Major torni als carrers. Una Festa, però, que no oblida i que retrà un merescut reconeixement al personal sanitari en el seu pregó.