Carnaboi, bon humor i diversió

Aquests dies, per la vila de Sant Boi, ja es respirava bauxa i diversió. He vist nenes i nens amb la cara pintada, amb pentinats originals i, fins i tot, amb pijama cap al cole! Una noia, amb un to de veu convincent, em va explicar: “és que el Rei Carnestoltes ens ha dit que hem de venir així”. “Quin gran rei!”, li vaig respondre.

Us imagineu què algú ens manés passar-ho bé? Què algú ens marqués que hem de viure la vida amb sentit humor? Potser li hauríem de demanar al rei –o a la reina- Carnestoltes que passi més sovint a visitar-nos…

Malgrat la realitat, darrerament, ens deixa poc espai pel riure i per la sàtira, trobo que no hem de perdre la capacitat de mirar amb optimisme el nostre entorn. No hem de deixar enrere la nostra mirada crítica, però tampoc la nostra alegria.

Com a alcaldessa d’aquesta ciutat, afronto la meva dedicació amb serietat i rigor. Però també gaudeixo del què faig i m’encanta trobar raons per celebrar les fites i les festes amb totes les santboianes i tots els santboians.

Així que, avui, convido a tothom que s’apropi al Carnaboi. Apunte-vos per divertir-vos i riure amb amics i amigues, amb la família, amb les veïnes i els veïns… amb qui vulgueu! Podeu venir disfressades i disfressats, podeu venir amb la roba de cada dia però, si veniu, porteu el bon humor posat i procurem que ningú ens tregui aquest “vestit”.

Feliç Carnestoltes 2019!

Aquí trobareu tota la informació del recorregut de la rua.