Carxofada i Mes de la Carxofa de Sant Boi

Divendres 10 de març vam presentar als mitjans de comunicació la18a Carxofada de Sant Boi. Una festa de ciutat que tindrà lloc el dia 2 d’abril i que clourà tot un mes de març dedicat a aquest producte.

Aquests dies restaurants i bars de la ciutat tenen la carxofa com a estrella a les tapes i els menús. A més, els caps de setmana hi ha visites programades per anar als camps de carxofes de Sant Boi.

Ens omple d’orgull que la Carxofada es converteixi en un referent del nostre país per promocionar aquest producte tan nostre. És molt important perquè vincula el nostre passat i present agrari amb l’oferta gastronòmica i de restauració, tot esdevenint un motor econòmic i un element de gran projecció. En aquest sentit, la Carxofada és part fonamental del Pla de turisme, ja que és un reclam de primer nivell per donar a conèixer la nostra singularitat i identitat com a ciutat.

Per això vull d’agrair a la Cooperativa Agraria Santboiana, al col.lectiu de restauradors Degusta Sant Boi i a la cooperativa Som Bici l’esforç i el treball que, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Parc Agrari del Baix Llobregat, fan possible l’esdeveniment.

Moltes gràcies a totes i tots. Us hi esperem.