Comencem un nou cicle polític

Després d’un procés de construcció col·lectiva, hem aprovat el Pla de Govern 2015-19. És el full de ruta que orientarà l’acció del govern municipal durant els propers anys.
Quan vaig assumir l’Alcaldia de la nostra ciutat em vaig comprometre a construir aquest pla estratègic de  manera col·lectiva, de la mà de vosaltres, els santboians i les santboianes.
I després d’uns mesos d’intens treball i reflexió interna per part del govern municipal, de coneixement de la realitat i identificació dels principals reptes que tenim per endavant, després d’escoltar moltes persones des de la proximitat, barri a barri, de compartir els vostres neguits i les vostres expectatives, i després d’un procés participatiu que ha generat més de 400 propostes ciutadanes, ja comptem amb el Pla de Govern 2015-19.

En aquest document es plasmen les prioritats i les principals mesures que hem acordat per donar resposta a les necessitats de Sant Boi i de les persones que hi vivim, prioritats i mesures que us expliquem amb detall en aquesta edició del Viure Sant Boi.

Estic satisfeta del resultat. Una ciutat que compta amb una estratègia col·lectiva per fer realitat els seus reptes és una ciutat amb futur.

El procés de construcció col·lectiva del Pla de Govern continua viu. L’hem construït junts i ara també junts l’hem de fer realitat.

També podeu llegir aquesta columna d’opinió a la revista Viure Sant Boi del mes de març.