Compromís amb la innovació

Vull compartir amb vosaltres una bona notícia. Sant Boi ha passat a formar part del Consell Rector de la Red Innpulso .

Aquesta xarxa aplega 62 localitats que el Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat ha reconegut amb el distintiu ‘Ciudad de la Ciencia y la Innovación’.

Durant una reunió plenària que s’ha celebrat a Madrid aquesta setmana, hem aconseguit ser escollits membres d’aquest òrgan directiu de la xarxa, amb els vots de moltes de les ciutats que en formen part.

Compartirem la responsabilitat del Consell Rector amb una altra localitat catalana, Terrassa, juntament amb Alcoi, Ermua, Santander, Los Santos de Maimona (Badajoz) i, per últim, Barakaldo i Móstoles, que formen part de la Presidència.

Ens alegra saber que aquesta elecció és un reconeixement a la tasca que venim fent a la ciutat per incorporar la innovació a les nostres polítiques públiques.

I una oportunitat que ens facilitarà el camí cap a un model innovador de ciutat (desenvolupant projectes en àmbits com, per exemple, la compra pública innovadora o el suport a les petites i mitjanes empreses).

Volem ser una ciutat atractiva per a l’activitat econòmica, capaç de retenir els seus talents i de generar noves oportunitats de futur per a les persones.

Només amb una actitud decididament innovadora podrem fer front als reptes col·lectius que tenim per davant.