Continuem lluitant

Un any més el dia 8 de març commemorem el Dia Internacional de les Dones. Novament vull aprofitar aquesta jornada reivindicativa per compartir amb totes i tots vosaltres dues fites que encara estan pendents a la nostra societat.

Una, òbviament, és que hem de continuar lluitant per defensar de manera clara i explícita els drets de les dones i l’eliminació de qualsevol discriminació per raó de gènere. Una altra feina que hem de fer plegats, dones i homes, és treballar per aconseguir la igualtat efectiva i real. Crec fermament que només així aconseguirem la societat justa i igualitària que ens mereixem.

Com cada any, hem fet públic a la plaça de l’Ajuntament el manifest reivindicatiu que han elaborat les entitats municipalistes. A partir d’ara, el llegiran dones treballadores de l’Ajuntament. Les dones directives ha estat el primer col·lectiu a fer-ho.

Vull aprofitar per convidar-vos a participar a la resta actes programats amb motiu de la commemoració i desitjar-vos un bon dia de les Dones.

Dimarts 8 de març de 2016