Ahir 1 de maig més de 2000 persones vam celebrar amb tots els honors el títol de la Copa del Rei aconseguit diumenge per la Unió Esportiva Santboiana.

Va ser una experiència única i emocionant viure com l’afició i la ciutat es bolcaven amb l’equip tot acompanyant la rua pels carrers i omplint la plaça de l’Ajuntament de gom a gom per fer el passadís d’honor a jugadors i cos tècnic i directiu del club. Tot el meu agraiment i un gran orgull.

També vull agrair la gran presència de públic santboià a les grades de l’estadi José Zorrilla de Valladolid. Tot i que minoria, mai va deixar d’animar per ajudar l’equip a aconseguir una victòria merescuda davant d’un rival a priori més fort. Un triomf que ha arribat malgrat jugar a casa del rival per una decisió discutible de la Federación Española de Rugby.

Vull reiterar que l’Ajuntament ha estat i estarà sempre al costat de la Santboiana.

Finalment dono les gràcies a les entitats esportives, a santboians il·lustres com Marc Gasol i Manel Esteller i a tota l’afició pel seu suport.

Ara cal agafar forces i seguir endavant. Això no acaba aquí. Esperem que aquest sigui l’inici d’una ratxa que porti l’equip a guanyar més títols, tot començant per la lliga. Tot el meu suport i ànim per aconseguir-ho.

Ferro Sant Boi!

 

Àlbum de fotos de la celebració.