Dia Mundial de l’Eficiència Energètica

El diumenge 5 de març és el Dia Mundial de l’Eficiència Energètica. És un bon moment per recordar la importància que té seguir treballant per a aquest objectiu a la nostra societat.

Assolir un consum de l’energia més eficient és clau en la lluita contra la pobresa i el canvi climàtic. Per això tots els ajuntaments que som sensibles a les necessitats dels col·lectius més vulnerables ens esforcem per aconseguir-ho.

Amb una intencionalitat simbòlica, aquest mes de febrer ha tingut lloc la II Marató de l’estalvi energètic on hem participat una dotzena d’ajuntaments catalans.

Un cop coneguts els resultats, Sant Boi ha demostrat una vegada més la seva aposta per avançar en unes bones pràctiques en els consums d’energia i en la disminució de les conseqüències del canvi climàtic. En un sol mes, les 5 escoles participants en la marató han estalviat més de 5.000 euros en els consums d’energia elèctrica i aigua. Aquest estalvi es destina a combatre la pobresa energètica.

Des d’aquí vull felicitar-les i animar mestres i alumnat a seguir treballant en el compromís de millorar el medi ambient i aconseguir una energia més sostenible, econòmicament viable i socialment justa.

Teniu més informació en aquesta nota de premsa.