Enfilem un nou setembre

Després del temps de vacances tornem a enfilar l’activitat diària. Us convido des d’aqui a retrobar-nos aquest cap de setmana a la celebració del 80è Aplec de Sant Ramon, la cita tradicional que tanca les activitats de l’estiu a la nostra ciutat.

Vull dir-vos també que, durant els propers dies, tenim dues cites especialment significatives que ens omplen d’orgull i donen un especial protagonisme a la nostra ciutat.

D’una banda, els dies 9 i 10 viurem el Festival Altaveu, amb propostes musicals d’alt nivell i moltes novetats.

De l’altra, el proper 11 de setembre commemorarem el 40è aniversari de la Diada del 76, un esdeveniment que ha marcat la història més propera de la nostra ciutat i de manera molt significativa la vida democràtica del país. El celebrarem amb la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova i amb un acte institucional que tindrà lloc a les 19.30 h, a la plaça de Catalunya, sota el lema “Una Diada per a la història” per recordar aquella gran manifestació a favor dels nostres drets nacionals i democràtics.

Enfilem, doncs, un nou mes de setembre ben ple d’emocions que vull viure i compartir amb tots i totes, amb forces renovades i molta il·lusió per emprendre nous reptes i treballar de valent en projectes presents i futurs.