Entrades

Pau i Marc Gasol, compromesos des de Sant Boi contra l’obesitat infantil

Molts mitjans de comunicació han informat sobre l’acte d’inaguració de la nova seu mundial de la Gasol Foundation a Sant Boi, al qual he tingut el privilegi d’assistir aquest dimarts, 19 de setembre.

Com a mostra us presento aquesta notícia publicada al web de Cuatro.

http://www.cuatro.com/deportes/baloncesto/Gasol-inauguran-Sant-Boi-fundacion_0_2438100721.html

De la mà de la Fundació Gasol i de moltes altres entitats, volem ser una ciutat capdavantera en la lluita contra l’obesitat infantil.

Sant Boi, nova seu mundial de la Gasol Foundation

Avui hem inaugurat a Sant Boi la nova seu mundial de la Gasol Foundation. Tal com he dit a l’acte d’inauguració, és un orgull per a la ciutat que ha vist néixer i ha seguit la important trajectòria esportiva dels germans Gasol, que sempre han mantingut el seu “santboianisme”.

Ho considero un privilegi sobretot per l’objectiu que persegueix: la salut i la bona alimentació dels nens i les nenes i els adolescents per evitar l’obesitat. Comparteixo plenament la voluntat de treballar plegats per a uns hàbits d’alimentació saludables i fomentar l’activitat física. Són objectius fonamentals per aconseguir una bona qualitat de vida i benestar a la societat.

Fa uns mesos l’Ajuntament va signar un conveni amb la Gasol Foundation per tenir la seu a la ciutat, tot unint esforços i compromisos que connecten amb la nostra voluntat de treballar per una ciutat sostenible i saludable. Avui, l’obertura de la seu ja és una realitat. És un plaer tenir-la aquí.

Pau i Marc ha projectat el nom de Sant Boi al món. Aquesta iniciativa estreny més el vincle que tenim amb ells i demostra que, com ells mateixos no es cansen de dir, el treball en equip és molt important perquè projectes com aquest tirin endavant.

El meu agraïment a ells i a la fundació. Felicitats!

Nota de premsa