Entrades

Concert solidari Somniem 3

Quin privilegi participar el passat 6 de maig en el concert solidari Somniem 3 a favor d’un projecte de pous d’aigua potable al Senegal. Gràcies Manuel Marin Jimenez i Pedro. I gràcies a totes i tots els que heu col.laborat.

Primera Marató d’Arts escèniques solidària

El passat diumenge 9 d’abril vam poder col.laborar amb la Primera Marató d’Arts escèniques solidària, organitzada per l’entitat santboiana Espai Lúdic, a favor dels nens i nenes amb cancer i a les seves famílies, a partir de l’associació Afanoc.

Caminada contra l’ELA

Aquest dissabte dia 13 de febrer tindrà lloc a Barcelona una caminada per a la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Aquest esdeveniment està organitzat per la comunitat Repte Tots Units, formada per persones afectades d’ELA i els seus familiars, els quals reclamen més inversió en investigació destinada a aquesta malaltia neurodegenerativa.

Des d’aquí us convido a tots i a totes a participar en aquesta iniciativa solidària. Crec que és una manera molt especial de demostrar el nostre suport a totes les persones que pateixen aquesta malaltia i a les seves famílies.

Divendres, 12 de febrer de 2016