Cavalcada de Reis

05gen.17.00h20.00hCavalcada de Reis

Detalls de l'esdeveniment

La Cavalcada de Reis de Sant Boi girarà enguany al voltant de tots aquells elements de les pel·lícules fantàstiques de Nadal. La història interminable, Charlie i la fàbrica de xocolata, Polar Express o La bruixa novell són algunes de les pel·lícules que han inspirat les carrosses de la Cavalcada dels Reis Mags 2017.

Els Reis seran rebuts, a les 17 h, al parc de la Muntanyeta amb un espectacle de la companyia Gog i Magog. Tot seguit començarà la cercavila fins a la plaça de l’Ajuntament, on l’alcaldessa Lluïsa Moret els lliurarà les claus de la ciutat.

Des del parc de la Muntanyeta, el recorregut serà Baldiri Aleu, ronda Sant Ramón, Onze de Setembre, plaça Catalunya, Francesc Macià, Lluís Pasqual Roca, Riera Basté, plaça dels Salesians, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramón, Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça del Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla Rafael Casanova i plaça de l’Ajuntament.

Hi han col·laborat:  Casa de Sevilla, AMPA Escola Benviure, Ampa Joan Bardina, Comissió de Festes Cooperativa Molí Nou, Tots Som Santboians, AMPA Sagrat Cor Vedruna, Esplai Cargol, Casa de Cádiz, AMPA Salesians, voluntariat del Refugi Municipal d’Animals de Companyia, L’Estudi Escola de Dansa, Federació Els Garrofers i Diables de Casablanca.

 

 

Més

Hora

(Dijous) 17.00h - 20.00h

Lloc

Parc de la Muntanyeta. Amfiteatre