La Fira, aparador global

La Fira de la Puríssima arriba a l’edició 69 més viva que mai. És un referent per a les fires catalanes i un esdeveniment que ens identifica i que sentim molt nostre.

En temps passat era el reflex de la pagesia i de la societat rural. L’evolució l’ha portada a ser un conjunt de moltes altres coses, atenta sempre als canvis socials i econòmics.
La Puríssima, aparador global, ens mostra com un territori que genera oportunitats per a l’economia i el comerç locals. També és un espai on conflueixen molts i diferents àmbits de la vida social, que són clau per a un desenvolupament sostenible, digne i igualitari. En aquest sentit l’aposta per oferir més oportunitats a la gent jove ens ha portat a dedicar l’estand municipal al món, les necessitas i les inquietuds de les persones joves de Sant Boi, aquelles que s’estan formant i volen trobar el seu camí. Hi podran descobrir eines per afrontar el futur: beques i altres ajudes, formació i sortides professionals i també ofertes culturals i d’oci.
La Fira segueix oberta a tothom i s’hi pot participar de moltes maneres.
Tornarem a passejar i viure la Fira, gaudirem de noves vivències i la descobrirem renovada i plena de sorpreses. Tots i totes podem trobar-hi un lloc propi i coincidir en qualsevol punt o activitat.
Dijous 3 de desembre de 2015