La Fira, orgull de la nostra ciutat

La Fira de la Puríssima arriba a la 70 edició. I ho fa plena de vitalitat, com un dels referents essencials de la nostra identitat de ciutat i principal aparador de la nostra riquesa social, cultural i econòmica.

Segur que arribar fins aquí no ha estat fàcil. Al llarg d’aquests més de 70 anys, la Fira ha hagut de sobreposar-se a totes les dificultats històriques que ens ha tocat viure. La Puríssima ha estat testimoni de múltiples canvis socials, culturals, econòmics i polítics. Precisament aquesta capacitat d’adaptació i aquestes ganes de superació son els elements bàsics que la defineixen.

I són també aquests valors els que voldríem que ens defineixin com a ciutat. Perquè la Fira ens demostra tot allò del que som capaços els pobles si actuem amb convicció, esperit col·laboratiu i confiança en el futur.

Per això aquest any l’estand municipal farà un viatge en el temps i repassarà de manera suggerent i molt gràfica la història de la Fira, que no deixa de ser la història recent de Sant Boi. Explicar el que ara som i sobretot el que volem ser a partir d’un esdeveniment central en les nostres vides com és la Fira de la Puríssima és un bon exercici.

I a més ens permet retre homenatge a les dones i homes, entitats i associacions, expositors, comerciants, persones del camp i empreses que al llarg d’aquestes 70 edicions han mantingut viva la Fira. Són un orgull per a la nostra ciutat.

Desitjo que sortiu, ompliu un cop més els carrers de la ciutat i pugueu gaudir de tot el que Sant Boi ens ofereix al món en aquests dies màgics.

Bona Fira!