La Fira de la Puríssima, marca de la nostra ciutat

cartell-fira-jpg

El dimarts dia 21 de novembre hem presentat el cartell de la 70a Fira de la Puríssima. L’ha fet l’il·lustrador Conrad Roset. El seu disseny aglutina tota la màgia de la Fira, les singularitats que la defineixen i les novetats que la fan evolucionar.

La presentació va tenir lloc en el marc d’una sessió extraordinària dels fòrums comercial i empresarial que inaugurava un nou espai de relació amb el sector econòmic local.

A l’acte vam parlar dels aspectes més emblemàtics de la Fira de Sant Boi amb José Antonio Donaire, professor de Turisme de la Universitat de Girona.

Durant els 70 anys de vida, s’ha consolidat com un referent de l’evolució de la societat santboiana i com a motor econòmic de primera magnitud. Cal aprofitar i potenciar aquests aspectes.

La Fira és un esdeveniment dinamitzador del comerç i l’economia de Sant Boi importantíssim. Porta cada any milers de persones a la ciutat i forma part de la història i de la vida de nosaltres, els santboians i les santboianes.

És, doncs, una clara marca identificativa de la ciutat, que ha de tenir un paper protagonista en el futur Pla de turisme del municipi.