Il·lusions renovades

No puc començar aquestes línies sense expressar el meu agraïment a tots els ciutadans i ciutadanes santboians que van participar en les eleccions municipals del passat 28 de maig. Gràcies pel vostre civisme i la vostra exemplaritat en l’exercici del dret a votar. Gràcies també per la confiança i el suport que vau donar a la nostra candidatura, per haver decidit de manera democràtica la continuïtat de la nostra tasca al capdavant del govern municipal. Una responsabilitat que acceptem amb humilitat i que serà corresposta amb el mateix treball i dedicació que fins ara. En aquesta nova etapa renovem amb il·lusió i amb moltes ganes el nostre compromís de donar resposta a les necessitats i als projectes de vida dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.

Mentrestant, encara amb el regust dolç que la Festa Major i la Capvuitada ens van deixar, Sant Boi continua celebrant la seva diversitat en les diferents Festes de Barri, que s’estendran fins a la primera setmana del juliol. Us convido a participar d’aquest cicle festiu i que gaudiu de la personalitat i el caliu comunitari de cada barri.

Al costat d’aquestes celebracions, unes altres activitats ens venen a dir que l’estiu s’acosta. Són les graduacions de les diferents promocions de primària, ESO i batxillerat que estan tenint lloc des de ja fa dies a les escoles i instituts de la ciutat. Quan assisteixo a aquests actes i veig la il·lusió dibuixada en les cares dels i les alumnes, les seves ganes de seguir aprenent i créixer, sempre penso que el futur de la nostra ciutat està en bones mans. Felicitats a tots i a totes, i també a les seves famílies.