Iniciatives que ens omplen d’orgull

 

 

Sant Boi és una ciutat amb sort. Tenim la gran fortuna de comptar amb moltes persones valentes que s’esforcen dia a dia per fer realitat les seves metes, que prenen riscos i obren camins. El seu treball i els seus èxits són motiu d’orgull per a totes i tots nosaltres.

Vam tenir ocasió de comprovar-ho a la gala dels Premis Ciutat de Sant Boi. Un acte solemne i entranyable que ha esdevingut cita ineludible de la nostra vida col·lectiva i que, cada dos anys, posa en un lloc ben alt la nostra autoestima com a ciutat.

Durant la gala sempre felicitem la nostra gent, els donem les gràcies per tot el que aporten i reconeixem públicament la seva tasca.

I ho fem premiant les iniciatives individuals i col·lectives que ens omplen d’orgull. Iniciatives que ens representen, que ens projecten com a ciutat més enllà de les nostres fronteres i que simbolitzen els valors en els quals creiem fermament: la vitalitat, el dinamisme, la solidaritat, la igualtat, la justícia social, la cohesió…

Totes les ciutats i tots els pobles necessiten referents. Les dones, els homes, les entitats, els equips, les empreses, els serveis que han guanyat o han estat finalistes d’aquests guardons són exemples claríssims d’allò que volem per a la nostra estimada ciutat.

És molt significatiu que enguany, els i les premiades estan en sintonia amb l’estratègia de ciutat. Aquest fet mostra, una vegada més, que és una estratègia col·lectiva, feta de la suma de tots els agents que treballen braç a braç per fer de Sant Boi una ciutat vital, innovadora i amb ganes de seguir mirant cap endavant. Una ciutat amb futur. Una ciutat on ja es respira un altre aire.