La bona salut de la cuina santboiana

Ens trobem en un moment efervescent de la cuina i la gastronomia santboianes. Un excel·lent grup de professionals, apassionats per la seva feina, treballen de valent per oferir plats ben elaborats amb productes de qualitat i de proximitat.

Sense cap dubte, grà- cies al seu esforç, han aconseguit que el seu sigui un sector en creixement. La darrera edició de la Carxofada, que vam celebrar al març, va ser un clar exemple de la bona situació en què ens trobem. La carxofa és tot un símbol de la nostra identitat, el producte estrella del nostre Parc Agrari i un ingredient magnífic per nodrir una gastronomia d’alt nivell, saludable i de kmO, tant tradicional i de tota la vida com moderna i innovadora.

Tots aquests elements ajuden a reforçar la nostra estratègia de ciutat i aporten a Sant Boi un atractiu turístic que hem de continuar potenciant.

Volem seguir donant a conèixer les nostres singularitats al mateix temps que avancem cap a una ciutat cada vegada més saludable i sostenible. Tenim un compromís amb la salut, l’alimentació sana i els hàbits saludables.

Per això defensem el producte fresc que elabora la nostra pagesia, que es pot adquirir als nostres mercats municipals i que podem gaudir als nostres establiments de restauració.

Seguim així, pas a pas i sense aturar-nos, treballant per un Sant Boi on ja es respira un altre aire. Des d’aquí vull dir-vos que ens hem de felicitar perquè tenim una gastronomia amb molt bona salut fruit del seu compromís amb l’alimentació saludable. Com a alcaldessa, n’estic molt orgullosa.