Les entitats, esforç col·lectiu

Un any més l’Ajuntament ha signat convenis de col·laboració amb les entitats de la ciutat amb l’objectiu d’impulsar projectes que tenen a veure amb àmbits tan diversos com l’esport, l’educació, la cultura, el medi ambient, la cooperació o la salut comunitària, entre molts altres.

Tinc molt present que la llarga trajectòria del teixit associatiu de Sant Boi és fruit de l’esforç col·lectiu, de la feina dels homes i les dones que en formen part i que dediquen moltes hores a tirar endavant amb il.lusió i entusiasme projectes de tota mena. Tots i totes mereixen el nostre més sincer reconeixement, són un dels motors que fan bategar la societat democràtica.

En aquest sentit, estic convençuda que donar suport ferm a les entitats santboianes és clau. Hem de continuar ajudant-les, acompanyant-les en les tasques i esdeveniments que realitzen, fer-ne difusió, i cal seguir treballant al seu costat perquè la labor impagable de suport a la cohesió social que duen a terme sigui cada vegada més valorada i respectada.

17/04/2015