Les noves piscines, una invitació a l’optimisme

A tocar de l’estiu, ens arriben bones notícies. En teníem ganes i ja és oficial: les piscines de la Muntanyeta obriran les portes al públic aquest mes de juny, tot just després de Sant Joan. Estrenarem així un equipament únic a l’entorn metropolità, que des de ja mateix proporcionarà a les famílies de Sant Boi una magnífica opció per al lleure de l’època estiuenca.

Situat en un punt central i privilegiat de la ciutat, envoltat d’espais per a la cultura i l’esport, és un equipament innovador, de darrera generació alhora que ha recuperat i integrat l’antiga piscina, i que suposarà també un gran pas endavant en el procés de transformació de Sant Boi amb paràmetres de qualitat urbana, digitalització, sostenibilitat ambiental i eficiència energètica. Després de mesos complicats, és sens dubte una injecció d’optimisme. I una invitació a mirar cap al futur amb confiança renovada.

Com també ho són els avenços ja indubtables en el procés de vacunació. En pocs dies, la meitat de la població adulta de Sant Boi haurà rebut la primera dosi de la vacuna i noves franges d’edat s’hi aniran sumant per poder gaudir gradualment de la màxima protecció possible contra el virus. La ciutat ja nota aquests efectes i, amb precaució i responsabilitat, va reprenent l’activitat i el pols de la vida quotidiana.

I tot això en un context en què les ciutats metropolitanes, i la nostra no n’és cap excepció, treballen per fer realitat totes aquelles transformacions que la situació demana: impulsar l’economia local per garantir la igualtat d’oportunitats, l’adopció progressiva d’energies més netes i avançar en una digitalització que no deixi ningú enrere.

No és moment d’abaixar la guàrdia. Vull, però, reiterar un missatge d’optimisme i confiança que Sant Boi necessita i mereix.

Bona entrada de l’estiu a tothom!