L’estratègia DUSI, una gran empenta per enfortir el futur de la ciutat

Sant Boi ha rebut la bona notícia que disposarà de 8 milions d’euros de fons europeus per haver estat seleccionada dins de la convocatòria d’Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (DUSI) per desenvolupar estratègies de ciutat. A Catalunya, de 15 ciutat que es van presentar a les ajudes només han estat seleccionades Sant Boi i Sabadell.

Es tracta d’una importantíssima injeccció econòmica i una gran empenta a l’estratègia del govern municipal per enfortir i orientar el nostre futur com a ciutat, portar a la pràctica i accelerar projectes d’importància capital i generar noves oportunitats de futur per als santboians i les santboianes.

Entre els projectes que aquests diners ens permetran desenvolupar hi ha la millora urbana del barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, el tancament urbanístic de Camps Blancs, Casablanca i Torre de la Vila, la rehabilitació d’habitatges privats i dels equipaments públics, organitzar millor l’accés del nucli urbà a les zones forestals i consolidar l’eix cívic i comercial. Tots ells, d’una gran transcendència.

L’estratègia DUSI ens ajudarà sens dubte a ser una ciutat capaç de vetllar per la igualtat i frenar la fractura social i territorial. Una ciutat que vol ser igualitària i emprenedora, capaç d’afrontar els reptes que té al davant i preservar els seus actius principals.

Estratègia Dusi

Nota de premsa