Manel Esteller, felicitats

Aquest dimarts, 25 d’octubre, el metge i investigador santboià Manel Esteller ha rebut, juntament amb els científics Josep Baselga i Joan Massagué, el Premi Internacional Catalunya. El guardó reconeix persones que han contribuït amb el seu treball a desenvolupar valors culturals, cintífics i humans.

Des d’aquí vull felicitar-lo i agrair-li la feina, la dedicació i la constància. És un honor donar l’enhorabona a un dels nostres fills predilectes pel reconeixement públic d’una tasca professional tan intensa i exitosa en la recerca de la lluita contra el càncer.

Ja el passat mes de juliol el Parlament de Catalunya li va atorgar la Medalla d’Honor per la seva tasca, una distinció que s’afegeix a la llarga llista de premis que acumula com a científic de prestigi. És un gran orgull per a la nostra ciutat.

A més de la seva trajectòria, vull destacar l’exemple que representa per als nois i les noies que s’estan formant a les escoles, els instituts i les universitats. Crec que, per a ells i elles, és un mirall d’esperança extraordinari en el futur.

Reconeixements com els que ha rebut Manel Esteller ens encoratgen per mantenir la nostra responsabilitat política per treballar en el foment del talent i l’educació.