EL passat 20 d’abril vam celebrar un acte públic per ratificar l’acord del projecte comunitari ‘Marianao Té Cor’ i sumar-hi noves entitats de la ciutat mitjançant un conveni.

L’acte ha comptat amb una àmplia representació institucional. Ens han acompanyat la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; i el president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Josep Perpinyà.

Aquest és un projecte liderat a Sant Boi per la Fundació La Caixa, la Fundació Marianao i l’Ajuntament. Des del 2012 treballem junts amb el suport d’altres institucions i entitats per millorar la convivència i la cohesió social al barri de Marianao.

És una iniciativa que ens omple d’orgull, perquè la feina que duem a terme ha fet de Sant Boi un referent del treball comunitari i del compromís col·lectiu per transformar la realitat amb un impacte real en la vida quotidiana de les persones (en la salut, l’educació, l’ocupació, l’espai públic…).

Amb l’acord que hem signat avui consolidem aquesta aposta, hi incorporem noves entitats i expressem la voluntat de seguir treballant perquè els veïns i les veïnes siguin protagonistes actius de la transformació de la societat per millorar les seves pròpies vides.

Nota de premsa

Notícia a Catalunya Ràdio: