Un mes ple d’activitats

Ha arribat setembre i, una vegada més, recuperem la normalitat de les nostres vides quotidianes. Després de l’Aplec de Sant Ramon, el calendari ens assenyala dues grans fites que, any rere any, fan de Sant Boi protagonista.

D’una banda, el festival Altaveu, que en aquesta edició es vincula més que mai amb el públic i amb l’escena musical de Sant Boi. De l’altra, les celebracions de l’11 de setembre, que tornaran a aplegar a la ciutat les institucions principals del país davant la tomba de Rafael Casanova.

L’endemà de la Diada, milers de nens i nenes de la ciutat començaran l’escola per reprendre una de les coses més importants de les seves vides: la formació que els ha de garantir un futur ple d’oportunitats.

Pocs dies després, la Fundació Gasol inaugurarà la seva seu europea a Sant Boi, on col·laborarà amb l’Ajuntament per promoure hàbits saludables d’alimentació i exercici físic entre els nostres infants.

Setembre és també el mes en què celebrarem la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura -una gran ocasió per insistir en la necessitat de canviar la manera com ens desplacem en l’entorn urbà-; el Barrejant o el Dia Internacional de la Pau -convocatòries que ens permetran reiterar el compromís de Sant Boi amb la llibertat i contra qualsevol tipus de violència, tal com malauradament vam haver de fer a l’agost sortint al carrer per condemnar els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, expressar la solidaritat amb les víctimes i dir en veu ben alta que no tenim por.

L’agenda és plena d’activitats. Treballem i seguirem treballant sense descans, des de la ciutat, per construir un futur millor per a tots i totes.