Més visibilitat per a l’esport femení

A Sant Boi hem tingut i volem seguir tenint un paper capdavanter en les polítiques per avançar cap a una societat més justa, igualitària i sense discriminacions per raó de gènere.

Les mobilitzacions del 8 de març d’enguany a tot el país en favor de la igualtat i la creixent sensibilitat de la nostra societat contra les agressions sexuals i la violència masclista expressen un canvi de mentalitat que no ha de retrocedir.

El pròxim mes d’octubre tindrem l’oportunitat de parlar-ne al 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, que se celebrarà a Castelldefels. Sant Boi n’és una de les subseus, i per contribuir a la reflexió hem escollit com a eix temàtic l’esport femení, un àmbit en què la desigualtat i les discriminacions són encara molt evidents.

Hem de seguir reivindicant el paper de les dones en l’esport i en tots els àmbits de la vida social i comunitària, per trencar amb les dinàmiques que han infravalorat i ocultat les seves aportacions. El paper i el reconeixement de les dones en el món de l’esport ha de seguir creixent, i això passa per una major visibilitat als mitjans de comunicació.

Per això, des del Viure Sant Boi volem aportar el nostre granet de sorra a la visibilització i el reconeixement de les esportistes santboianes, posant de manifest la feina que moltes persones i entitats realitzen per mostrar i demostrar el talent de les dones esportistes. Només si fem visible l’esforç que moltes dones de Sant Boi fan en l’àmbit esportiu aconseguirem animar moltes altres a sumar-s’hi.
A Sant Boi estem 100% amb l’esport femení.