El Ministeri de Foment es compromet a reprendre les obres de la variant

Finalment, després de moltes trucades, reunions i reclamacions, el Ministeri de Foment s’ha compromès a reprendre les obres de la variant de la C-245.

El compromís és fer-ho a l’abril i que les obres avancin el més ràpidament possible (no haurien de durar més enllà de l’any 2018) i sense més paralitzacions.

És el que ens va dir el director general de Carreteras del Ministerio de Fomento, Jorge Urrecho, que es va desplaçar a Sant Boi divendres passat per abordar el tema amb les alcaldesses i l’alcalde de Sant Boi, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles i amb representants de la Generalitat i de la Diputació.

A la reunió va quedar molt clar que la col·laboració institucional dels darrers mesos ha estat clau per arribar a aquest compromís.

Ara hem de seguir treballant plegats perquè tot vaig segons el calendari previst i assegurar que es minimitzin les afectacions a la mobilitat, especialment quan s’hagi de tallar la carretera de Sant Vicenç.

Per això hem creat una comissió de seguiment entre totes les institucions implicades, que es tornarà a reunir durant la segona quinzena de març.

Confiem que tot vagi com està previst i que puguem acabar amb aquesta situació intolerable que tots i totes patim des de fa massa temps.

Estem contents, perquè és una bona notícia, però ens mantindrem atents com sempre per seguir defensant allò que la nostra ciutat i els nostres ciutadans i ciutadanes necessiten.

Més informació en aquesta nota de premsa