20 anys de Carxofada, un referent de ciutat i de país

La Premsa del Baix m'ha publicat un article sobre la Carxofada. Aquest diumenge 31 de maç en celebrarem la 20a edició tot estrenant un paté de carxofa i una cervesa artesana feta amb aquest preuat producte local.

Entrevista al programa Panorama Municipal d'ETV

El programa Panorama Municipal d'ETV ha dedicat l'edició de març a parlar de la Carxofada. M'han acompanyat a l'entrevista Alberto Alguacil, xef del restaurant El Pou de la Beleta, i de María Piñero, Pastrychef i copropietària de la pastisseria Romaní.

17è Fòrum Empresarial: buscant noves formes de liderar el futur

Enguany hem assistit al 17è Fòrum Empresarial de Sant Boi. Una nova oportunitat per trobar-nos amb el teixit econòmic de la nostra ciutat: representants del comerç i de l’empresa local, entitats i agrupacions i, també, actors importants d’empreses multinacionals que tenen la seva seu a Sant Boi.