El nostre objectiu comú: Sant Boi

El 26 d’abril va ser un dia trascendent per a Sant Boi. Vam fer les primeres passes cap a un nou model de relació entre l’Ajuntament i les entitats de la nostra ciutat.

En un acte públic celebrat a Can Massallera, es van conjugar la tradició i la novetat. La tradició anual de signar els convenis de col·laboració per donar suport a l’activitat de les entitats i la novetat d’un element afegit, com va ser la signatura d’un Contracte de Ciutat.

En aquest contracte simbòlic, l’Ajuntament i les entitats establim el compromís de treballar junts per donar resposta als grans reptes de Sant Boi i garantir el futur de les persones que hi vivim.

Vull reiterar aquí les gràcies a les persones que doneu vida a les nostres entitats, per cedir voluntàriament una part important del vostre temps al servei de la comunitat. Darrere de la feina que feu hi ha molts objectius, moltes idees i il·lusions, valors i esperances. I hi ha, sobretot, un compromís compartit: Sant Boi.

Ho veurem d’aquí a uns dies a la Festa Major i, a continuació, a les Festes de Barri, autèntics aparadors de la pluralitat de la nostra vida col·lectiva. La cultura popular serà protagonista un cop més als carrers i places i als nostres barris gràcies a la implicació de totes aquelles persones que treballeu desinteressadament pel present i el futur de Sant Boi, sempre amb voluntat de sumar en benefici de la ciutat que estimem.

#GràciesEntitats i bona Festa Major.