Un nou curs escolar

Aquesta setmana ha començat un nou curs escolar a la nostra ciutat. A Sant Boi, més d’11.000 infants han tornat a les aules. Uns 775 de P3 han anat a l’escola per primera vegada, així que molta sort a totes les famílies que enfilen aquesta nova aventura. Els altres s’han retrobat amb els amics i les amigues després de les vacances.

Per a mi és molt gratificant veure els nens i les nenes de les escoles de Sant Boi i compartir una estona amb mestres, mares i pares. Per això aquest setmana estic visitant algunes escoles amb la regidora d’Educació, Alba Martínez. Vull desitjar-los el millor i que segueixin treballant amb la dedicació que ho fan al llarg del curs.

L’educació continua sent una de les nostres prioritats i per això ens esforcem durant tot l’any en manteniment i millora dels centres educatius. En aquest sentit, aquest estiu s’han fet obres de rehabilitació a una dotzena d’escoles de la ciutat per valor de mig milió d’euros amb l’objectiu que els centres poguessin estar enllestits per reprendre les activitats amb normalitat.

Vull desitjar bona feina a tota la comunitat educativa de la nostra ciutat i encoratjar totes les persones que dediquen el seu esforç a una tasca tan important perque hi segueixin aportant talent, experiència i compromís.

Treballar per una educació de qualitat és una de les nostres grans responsabilitats perquè aquí ens hi juguem el futur individual i col·lectiu.