Nous projectes per a Camps Blancs

La setmana passada, durant la meva estada a Camps Blancs en el marc del projecte l’Alcaldia als Barris, vaig tenir l’oportunitat de trobar-me amb veïns i veïnes implicades en diferents projectes per a la millora de l’espai públic i social d’aquest barri de Sant Boi.

Em vull referir especialment a l’assemblea que vam tenir dijous per explicar un conjunt d’accions i millores que són fruit de les demandes, converses i aportacions dels veïns, les veïnes, les entitats i els agents socials de Camps Blancs.

També van ser molt enriquidores les converses que vaig tenir amb les mares i pares de l’AMPA de l’escola Montbaig que participen en el projecte de renovació dels parcs infantils, una trobada amb dones del barri així com les reunions amb diverses comissions que treballen en la millora de l’espai públic.

Des d’aquí vull donar les gràcies a tot el veïnat per les seves aportacions i complicitats. Ens enfrontem a un repte col·lectiu que necessita la participació, col·laboració i corresponsabilitat de tots i totes per fer en els nostres barris la vida més fàcil.