Nova cita amb els Dies Bojos a Sant Boi

Els dies 6 i 7 de maig tornarem a gaudir del Dies Bojos, una campanya de promoció per incentivar l’economia de la nostra ciutat.

Nascuda en plena crisi per ajudar el nostre comerç de proximitat a tirar endavant en uns moments difícils que encara patim, s’ha convertit en una cita ja habitual en el calendari d’activitats de Sant Boi.

Enguany la iniciativa arriba després que el passat mes d’abril celebrèssim el Fòrum del Comerç, una trobada que va estar protagonitzada per tres persones emprenedores de la ciutat que han tirat endavant amb èxit les seves experiències de negoci.

Com a ciutat, necessitem preservar els nostres principals actius i aprofitar la vitalitat de les nostres empreses i el nostre teixit comercial per generar noves oportunitats que sustentin el nostre futur.

Us convido a gaudir d’aquesta nova campanya que inclou promocions i descomptes en botigues, restaurants, hotels, concessionaris, complexos esportius i moltes altres ofertes a tota la ciutat. Un model de treball conjunt que continua fent camí per un Sant Boi millor.