Noves Eleccions Generals

Estem en plena campanya de les Eleccions Generals del 26 de juny.

D’aquests comicis, que es repeteixen per primera vegada en una legislatura, ha de sorgir un nou govern estatal per als propers quatre anys.

Crec fermament que la participació de tots i totes en una cita electoral com aquesta és molt important i necessària per a la bona salut democràtica de la nostra societat. No només perquè anar a votar és un dret democràtic fonamental, sinó també perquè del nou govern que surti d’aquestes eleccions depèn en gran mesura que les ciutats poguem encarar molts dels reptes que en aquests mesos d’incertesa política han quedat aturats o ajornats.

A Sant Boi, un d’aquests reptes és sens dubte la millora de la mobilitat. Les localitats del delta del Llobregat tenim una falta històrica de transport públic per respondre a les necessitats dels milers de persones que viuen en aquesta zona. També tenim pendent la connexió de la carretera C-245 amb el cinturó litoral i l’autopista C-32.

I un altre assumpte que caldrà tornar a posar damunt de la taula és la recuperació, pendent des de fa molts anys, de dos espais estratègics: la caserna militar, situada al centre neuràlgic de la ciutat, i la subestació de FECSA.

Totes són reivindicacions antigues, aparcades des de fa molts anys sense cap resposta, que hem prioritzat ara des del govern municipal, a l’espera de l’arribada d’un nou govern de l’Estat que ens permeti la interlocució i el compromís per poder atendre necessitats vitals per als nostres ciutadans i ciutadanes.