Obres a la C-245: si cal anar a Madrid, hi anirem

Ahir 2 de maig vam tenir a Sant Vicenç dels Horts una reunió extraordinària sobre les noves dificultats que impedeixen la represa de les obres de la variant.
L’empresa adjudicatària ha entrat en situació de preconcurs de creditors i no ha començat a treballar en la carretera a l’abril tal com s’havia acordat.
En la reunió vam expressar el nostre malestar per aquest nou obstacle i vam exigir al Ministeri de Foment una solució.
És cert que aquest nou problema no es podia preveure, però també ho és que parlem d’una infraestructura de país que està pendent des de fa 25 anys.
La ciutadania de Sant Boi continua patint greus problemes en la seva mobilitat quotidiana i no hi ha excuses per tolerar-ho.
Afortunadament, la Generalitat i la Diputació continuen al costat dels municipis en aquest tema i estem mantenint una posició unitària.
Hem posat com a límit el dia 30 de maig per tenir una solució sobre la taula i un nou full de ruta del projecte.
Si abans d’aquell dia no arriba aquesta solució, exigirem que es recuperi la situació inicial, és a dir, que es reobri la via d’entrada a la ciutat des de la C-245 venint des de Viladecans.
Que es retirin els ‘New Jerseis’ i es doni pas als vehicles per evitar les molèsties i embussos que compliquen la vida diària de la nostra població
Farem el que sigui necessari. Si cal anar a Madrid i exigir una reunió amb el director general de Carreteras del Ministerio de Fomento, hi anirem.

Nota de premsa