Forces renovades per al nou curs

Les ciutats no descansen mai, tampoc a l’agost, i Sant Boi no n'és una excepció. Una bona mostra d’això ha estat la represa el passat 19 de juliol, i després de molts anys d'espera, de les obres de la variant de la C-245, la nova autovia B-25. Llargament reivindicades per la ciutadania i el govern municipal, es tracta d’una de les actuacions més transformadores dels darrers temps tant al nostre municipi com a la comarca.

Vocació de servei

Trepitjar carrer, escoltar els veïns i veïnes de qualsevol dels nostres barris i poder conèixer de primera mà els seus neguits i anhels donen sentit a la meva feina com a Alcaldessa. Són aquests els moments en què sento amb més plenitud la meva vocació de servei, que no és una altra que treballar des de la proximitat per la prosperitat i el benestar de les persones. Aquest és el meu compromís amb Sant Boi per a la nova legislatura que ara comença. També m’agrada compartir els moments en què la ciutadania santboiana celebra i recull el fruit del seu esforç, com ara la setmana passada en l’acte de reconeixements esportius que va tenir lloc a Can Castells.

Il·lusions renovades

No puc començar aquestes línies sense expressar el meu agraïment a tots els ciutadans i ciutadanes santboians que van participar en les eleccions municipals del passat 28 de maig. Gràcies pel vostre civisme i la vostra exemplaritat en l’exercici del dret a votar. Gràcies també per la confiança i el suport que vau donar a la nostra candidatura, per haver decidit de manera democràtica la continuïtat de la nostra tasca al capdavant del govern municipal. Una responsabilitat que acceptem amb humilitat i que serà corresposta amb el mateix treball i dedicació que fins ara.

Talent local, una gran inversió de futur

La salut continua fent passes per refermarse com un dels sectors estratègics clau de la vida econòmica i social de la nostra ciutat. La creació del Premi Manel Esteller a la Iniciació en la Recerca Biomèdica, presentat el passat 10 de març amb la presència de Diana Morant, ministra de Ciència i Innovació, introdueix la recerca mèdica en un ecosistema de salut local que genera activitat econòmica i treball a partir d’una xarxa de grans centres assistencials públics i privats i equipaments residencials, i que compta amb una important oferta de serveis municipals orientats a la salut comunitària.