Reprenent l’activitat amb força

Sant Boi reprèn amb força l'activitat en setembre, un mes que sempre té un significat especial per a nosaltres gràcies a tres esdeveniments que durant la primera quinzena ens projecten com a ciutat arreu del país. El primer de tots és l’Aplec de Sant Ramon (celebrat fa pocs dies), una bona ocasió per seguir meravellant-nos amb la bellesa del nostre entorn forestal, un dels grans actius de l’excepcional patrimoni natural del municipi. En segon lloc, l'ofrena floral de l’11 de setembre.

Sant Boi. Pura inspiració

És probable que durant la passada Festa Major molts i moltes de vosaltres  us adonéssiu que el lema Sant Boi. Pura Inspiració decorava els diferents escenaris. Amb aquesta acció volíem donar a conèixer la nova marca de ciutat, un eslògan que resumeix el que Sant Boi representa avui dia: una ciutat capaç de generar emocions positives i d’inspirar nous projectes vitals, un municipi capaç de liderar processos transformadors des de la innovació i la creativitat. Prova d’aquest lideratge és la jornada pionera al voltant del vehicle elèctric celebrada el passat 27 de maig, que va aplegar el sector de l’automoció per debatre sobre els reptes de la mobilitat sostenible.

Un mes gran per a Sant Boi

El mes de maig és sinònim de deixar enrere els dies freds i la pluja i tornar a gaudir de la vida al carrer. A Sant Boi, a més, també és sinònim de festa major. Una festa major que enguany recuperarà tota la brillantor de les edicions prepandèmia. El meu agraïment i reconeixement a totes les persones, entitats i col·lectius que treballen per fer-la possible. Més encara, la Unió Esportiva Santboiana, que s’acaba de proclamar campiona de la lliga nacional sub 23, segueix celebrant durant