Acabar amb la pobresa

El dia 17 d’octubre és el Dia Internacional d’Eradicació de la Pobresa. Una jornada que ens fa reflexionar sobre la precària situació que pateixen moltes persones al món. Per acabar amb la pobresa cal treballar per un desenvolupament just i sostenible. Només així podrem eradicar totes les seves formes: manca de recursos, dificultats per accedir a l’educació, a la salut i als serveis bàsics. En definitiva, la falta de respecte pels drets fonamentals que porten a l’exclusió social.

EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE LA GUERRA CIVIL I LA REPRESSIÓ FRANQUISTA

Sant Boi se suma a la celebració del Dia Nacional en memòria de les víctimes de la guerra civil i de la repressió de la dictadura franquista. La data coincideix amb un moment tràgic de la nostra història com a poble: l'afusellament del president de la Generalitat Lluís Companys el 15 d'octubre de 1941.

La prevenció de la salut mental, clau de l’equilibri

El dia 10 d'octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Per a la nostra ciutat aquesta jornada té una significació especial, ja que Sant Boi és la seu del Clúster de la Salut Mental de Catalunya i té una llarga tradició en el tractament i la investigació d'aquestes malalties.