A Panorama Municipal, programa d’ETV

El passat dimarts 15 de març vaig participar per primera vegada al programa Panorama Municipal d’ETV. Va ser una experiència molt interessant.

La presentadora, Magda Gómez, em va preguntar sobre la meva vinculació personal amb Sant Boi, la meva infància, els records familiars, els meus anys d’estudiant i els meus interessos vitals i professionals.

En aquesta primera trobada vam repassar la meva trajectòria professional, la meva vinculació als moviments socials, les iniciatives en què he participat i el meu salt a la política, una de les decisions més importants de la meva vida.

A partir d’ara, cada tercer dimarts de mes em podreu veure, de 21.30 a 23 hores, en aquest espai televisiu. Al llarg d’una hora parlaré dels projectes de govern de Sant Boi, molt especialment els vinculats amb L’Alcaldia als Barris on recullo les vostres demandes i inquietuds quotidianes.

El programa inclou un bloc de preguntes directes dels ciutadans i les ciutadanes que respondré amb molt de gust.