Pau i prosperitat

A Sant Boi vivim intensament el mes de desembre. La Fira de la Puríssima i Nadal se succeeixen a les acaballes de cada any per convertir la nostra ciutat en un carrusel d’emocions i instants màgics que compartim en família i amb els nostres amics i amigues.

La Fira de la Puríssima és el moment en què culmina la vida ciutadana de tot un any. Després de llargs mesos de preparació, tot Sant Boi s’aboca a aquesta gran expressió cívica i festiva de la nostra identitat, la d’un municipi amb arrels agrícoles que sap adaptar-se als reptes d’un món en plena transformació des del compromís amb el benestar i la sostenibilitat. Acabem de gaudir de la primera Puríssima sense restriccions després de la pandèmia, una Fira alimentada per primer cop i en la seva totalitat per energia 100% renovable i que ha tornat a posar de manifest les sòlides aliances amb el sector empresarial local amb una gran exposició dedicada al vehicle elèctric. Una Fira, per últim, que ha aplegat més de duescentes mil persones al llarg de tres dies per celebrar la vitalitat del comerç, el sector agrícola, la cultura i la societat santboianes. Vull agrair a totes les entitats, comerços, comunitat cultural i empreses locals el seu treball i suport a un esdeveniment que ha esdevingut una de les grans fites anuals del país en el seu àmbit.


La Fira ens deixa suaument a la vora de Nadal, un temps de celebració, un temps per agrair i refermar el nostre tarannà altruista i solidari. I també un moment per reflexionar sobre la feina feta durant l’any i d’adonar-nos que fer ciutat significa construir consensos i adoptar solucions col·lectives per ser més resilients i afrontar amb optimisme el nostre futur. Desitjo de tot cor que gaudiu molt d’aquestes festes i que l’any vinent sigui pròsper per a tothom.


Molt bon Nadal i feliç any nou!