Un Pla de govern participatiu

Els ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi ens heu donat la confiança per continuar millorant la ciutat durant els propers 4 anys i, ara com ara, estem elaborant un Pla de govern que respongui adequadament a les vostres necessitats i inquietuds.
Crec fermament que és una tasca que no podem fer sols, necessitem el compromís i la participació de tothom, escoltar moltes veus, treballar des de la proximitat i compartir la il·lusió i el repte de fer un Sant Boi millor. Us convido a participar en el debat, a dir-hi la vostra per enriquir els continguts de les prioritats del Pla de govern.
Educació i Cultura, Dinamització econòmica i ocupació, Igualtat, Entorn natural i sostenibilitat i Espai públic són les prioritats que l’equip de govern (PSC i ICV-EUiA-MES) ha consensuat per imaginar el “Sant Boi d’aquí a 4 anys” que us aproparem d’una manera pròxima, innovadora i transparent.
Podeu fer les vostres aportacions a les diferents línies de treball a facebook i a twitter i participar a les sessions que farem als barris i a la jornada participativa que tindrà lloc a finals de novembre.
Us hi apunteu?