Premiumlab inaugura noves instal·lacions a Sant Boi

Avui, l’empresa Premiumlab ha inaugurat unes noves i magnífiques instal·lacions a la nostra ciutat.

Per al govern municipal és molt important que el teixit empresarial de Sant Boi es consolidi i creixi, més encara en uns sectors com el farmacèutic i l’alimentari que entronca, sense cap dubte, amb l’aposta que hem fet per singularitzar-nos en l’entorn metropolità com a Ciutat de la Salut.

En aquest sentit, va ser molt important que Premiumlab ens acompanyés fa uns mesos per presentar la seva experiència a Madrid a la trobada de la xarxa de ciutats per la innovació Innpulso, on participen 62 ciutat identificades com les més innovadores del país. Sant Boi és una d’aquestes ciutats perquè té empreses com aquesta al seu territori.

Des d’aquí vull felicitar Premiumlab per més de 70 anys d’història, per la seva experiència, la seva honestedat, el seu valor innovador, per generar ocupació de qualitat a Sant Boi i per l’important impacte social que la feina del seu equip directiu i dels seus treballadors i treballadores té a la nostra ciutat. Tot un orgull. Amb la vostra tasca, feu un Sant Boi millor.