Un cop al mes durant quatre dies seguits, tinc un contacte directe amb un barri, amb els seus veïns i veïnes, amb les entitats, els comerços…

Estic convençuda que la millor manera de donar resposta a les necessitats i preocupacions dels veïns i les veïnes de Sant Boi és estar al carrer i als barris i escoltar la gent.

És una prioritat per a mi recollir les vostres demandes i conèixer les vostres inquietuds quotidianes, per tal que puguem construir junts les millors solucions.

Aquest és, sense cap mena de dubte, el sentit que té el projecte l’Alcaldia als barris, que, des que em vaig fer càrrec de l’Alcaldia, m’ha permès parlar amb multitud de santboians i santboianes per saber què us interessa o us amoïna.

Però l’Alcaldia als barris és molt més que estar 4 dies al barri. Quan jo marxo segueixen treballant de valent els regidors i regidores de barri, cada dia, en contacte directe amb la ciutadania. Ells són la millor representació de l’Alcaldia als barris durant tot l’any.

Per a mi és molt enriquidor conèixer les inquietuds ciutadanes i també m’he proposat que aquest espai serveixi per fer un retorn a la ciutadania dels compromisos i la gestió del govern municipal.

Calendari Alcaldia als Barris 2016:

Ciutat Cooperativa: 16, 17 i 19 de febrer
Camps Blancs: 8, 9, 10 i 11 de març
Marianao: 12, 13, 14 i 15 d’abril
Vinyets: 12 i 13 de maig

Centre: 28, 29 i 30 de  juny i 1 de Juliol

Viure Sant Boi: monogràfic sobre polítiques de proximitat (desembre 2014)