Del  6  al 20 de maig se celebra a Sant Boi la XVII Quinzena Cultural de la Gent  Gran.  Per  aquest motiu, les persones de la ciutat majors de 60 anys són les principals protagonistes del Viure Sant Boi d’aquest mes.

L’equip  de  la  revita ha treballat per donar-vos a conèixer les línies de treball  i els serveis que oferim des de l’Ajuntament a les 19.000 persones grans  que  viuen  a  Sant  Boi. Són, gairebé, una quarta part de la nostra població.

De manera prioritària, seguim treballant per atendre les necessitats de les persones  que,  arribada  certa  edat, es troben en situacions vulnerables, principalment a causa de la seva salut.

Però  els  temps  han canviat i la gent gran del segle XXI ens reclama cada cop més serveis per gaudir d’una vida autònoma i activa en aquesta etapa de la vida.

Durant  dues  setmanes,  la  Quinzena Cultural de la Gent Gran proposa a la gent  gran  de  Sant  Boi  més  d’una  vintena activitats que són el millor aparador de l’activitats de la nostra gent gran i la vitalitat de les seves associacions.

És  també  una  magnífica  excusa per a una cosa important: passar-s’ho bé. Ballant,  jugant a cartes, fent esport, participant en concursos de truites o  assistint  a  interessants xerrades (sobre la salut o la seguretat de la llar, per exemple) que poden resultar molt útils.

Viure Sant Boi maig 2016 (monogràfic Gent Gran)
Programa de la Quinzena Cultural de la Gent Gran
El meu article d’opinió: La dignitat de la nostra gent gran

infografia-gent-gran-per-web