A Sant Boi hem fet una bona feina per preservar el nostre entorn natural (forestal, agrícola i fluvial) i per potenciar el patrimoni històric, arquitectònic i cultural.

Són dos grans actius de la nostra ciutat i és un orgull veure avui els resultats de la tasca feta al llarg dels anys: l’Anell Verd, els camins de la llera del Llobregat, els equipaments ambientals, el Museu de Sant Boi, la promoció de la carxofa com a producte estrella de la gastronomia local…

Estic convençuda que haver apostat per aquests elements singulars i diferenciadors ens col·loca en una bona posició per donar un nou pas endavant com a ciutat.

Hem de saber posar en valor el nostre entorn natural i el nostre patrimoni cultural per situar-nos en el context del Baix Llobregat com una destinació de turisme de proximitat, captar visitants de fora de Sant Boi i generar a la ciutat nova activitat econòmica i noves oportunitats.

Un turisme sensat, realista i sostenible, però sense complexos, pot ser sens dubte una ajuda més per avançar per aquest camí.

És per aquest motiu que hem dedicat el Viure Sant Boi del mes de juny a parlar del turisme a Sant Boi.

Hi podreu informar-vos de properes cites com ara, entre moltes altres, la Festa romana, la Revetlla d’estiu amb musclos i cava al Mercat de la Muntanyeta o la campanya Benvinguts a pagès.

infografia-turismo-para-web