Prou feminicidis!!!

“Avui l’Ajuntament de Sant Boi, com altres ajuntaments de tot el país, s’ha adherit a aquesta crida unànime feta per moviments feministes, per sindicats, per organitzacions polítiques en contra de les violències masclistes.

Però, sobretot, en contra de la falta de resposta de l’Estat espanyol a aquest drama de país. Estem parlant que és una qüestió d’estat, és un tema transcendent que necessita recursos transcendents.

En aquests moments s’estan debaten els Pressupostos Generals de l’Estat al Congrés dels Diputats i, un cop més, veiem que la resposta i l’aposta pressupostària, que s’hauria de traduir en una priorització per aquest tema, no ha sigut una realitat.

Tornem a tenir uns pressupostos minsos, tornem a tenir uns pressupostos que no prioritzen la lluita contra la violència masclista i per això estem aquí. Creiem que cal aquesta aposta i calen recursos perquè estem parlant de dones que no moren, són assassinades per la violència masclista.

Necessitem ja, definitivament, una resposta clara i formal d’aquest estat. Una resposta definitiva per eradicar-ho d’una forma clara.”

(transcripció de les paraules que diu Lluïsa Moret en el vídeo)