La responsabilitat d’un futur millor

Fa unes setmanes vaig tenir el plaer de compartir una bona estona amb els nens i les nenes del Consell d’Infància i Adolescència de Sant Boi. Vam donar la benvinguda a una nova promoció i vam repassar les propostes que els infants ens han fet arribar fins ara per millorar la nostra ciutat.

Els nens i les nenes són persones amb criteri i ens hem compromès a tenir en compte els seus punts de vista i a valorar com dur-los a la pràctica sempre que sigui possible. Ells i elles són el futur i tenim l’obligació d’escoltar-los.

De la mateixa manera, som responsables de treballar per deixar-los un futur millor.

Per axiò, en els darrers mesos el govern municipal ha volgut fer sentir la seva veu i reclamar a les administracions de l’Estat i la Generalitat inversions que considerem indispensables per al desenvolupament de Sant Boi com a ciutat i per crear noves oportunitats en el territori. Primer vam exigir millores urgents en el transport públic, en especial la construcció d’una línia ferroviària soterrada que fa molts anys que reivindiquem. Ara hem posat sobre la taula la necessitat que es reactivin projectes estratègics per a la nostra ciutat, com ara les obres de la variant de la C-245 -un cop més amb símptomes evidents de paralització- i els trasllats de la caserna i la central elèctrica fora del nucli urbà.

No ens cansarem d’exigir allò que Sant Boi necessita per continuar progressant. És l’herència que rebran de nosaltres els nostres fills i filles. Ens hi juguem molt.

També podeu llegir aquest columna a la revista Viure Sant Boi d’abril de 2016